Publications by the researcher in collaboration with MARIA LOURDES VAZQUEZ ODERIZ (16)

2022

  1. Control das fariñas obtidas de trigo " Caaveiro " ecolóxico e convencional

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 75-92

  2. Control dos pans obtidos a partir de fariña ‘Caaveiro’ producida en ecolóxico e convencional

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 93-106

  3. Element Content in Different Wheat Flours and Bread Varieties

    Foods, Vol. 11, Núm. 20

2014

  1. Comparison of different peeling systems for kiwifruit (Actinidia deliciosa, cv Hayward)

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 49, Núm. 1, pp. 107-113

2007

  1. Factores de proceso que afectan a la elaboración de mermelada de fresa artesanal

    XI International Congress on Project Engineering: [celebrado en] Lugo, do 26-09-07 ao 28-09-07