Departamento
Departamento de Química Analítica, Nutrición e Bromatoloxía

Directora: CARMEN MARIA GARCIA JARES
Secretaria: BEATRIZ ISABEL VAZQUEZ BELDA
Especialidades predominantes (top 10)
Obtido de publicacións help
Obtido de publicacións
As especialidades temáticas mostradas obtivéronse mediante a aplicación de modelos de intelixencia artificial, obtidos como resultado do Proxecto Hércules.
As especialidades temáticas mostradas obtivéronse mediante a aplicación de modelos de intelixencia artificial, obtidos como resultado do Proxecto Hércules.
- Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtro
- Analytical Chemistry (Chemistry) Filtro
- Spectroscopy (Chemistry) Filtro
- Biotechnology (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtro
- Environmental Chemistry (Environmental Science) Filtro
- Applied Microbiology and Biotechnology (Immunology and Microbiology) Filtro
- Clinical Biochemistry (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtro
- General Chemistry (Chemistry) Filtro
- Instrumentation and Detectors (Physics and Astronomy) Filtro
- General Chemical Engineering (Chemical Engineering) Filtro