ASAVDNA
Analise sensorial, avaliación nutricional e desenrolo de novos alimentos

Constituído o 13 de xaneiro de 2012
Responsable: MARIA ANGELES ROMERO RODRIGUEZ
Departamento: Departamento de Química Analítica, Nutrición e Bromatoloxía
Agrupación estratéxica de I+D+i: Agrupación Estratéxica en Xestión e Produción sustentable de Biorrecursos (BioReDes)
Páxina web: http://labtecali.usc.es/
Investigadores/as
Especialidades predominantes (top 10)
Obtido de publicacións help
Obtido de publicacións
As especialidades temáticas mostradas obtivéronse mediante a aplicación de modelos de intelixencia artificial, obtidos como resultado do Proxecto Hércules.
As especialidades temáticas mostradas obtivéronse mediante a aplicación de modelos de intelixencia artificial, obtidos como resultado do Proxecto Hércules.
- Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtro
- Biotechnology (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtro
- General Chemical Engineering (Chemical Engineering) Filtro
- Condensed Matter Physics (Physics and Astronomy) Filtro
- Analytical Chemistry (Chemistry) Filtro
- Spectroscopy (Chemistry) Filtro
- Nutrition and Dietetics (Nursing) Filtro
- Polymers and Plastics (Materials Science) Filtro
- Applied Psychology (Psychology) Filtro
- General Chemistry (Chemistry) Filtro
Compoñentes noutros momentos (10)
- BANDE VILELA, MARIA BELEN 20212023
- CASTRO GONZALEZ, SANDRA 20212023
- CAZON DIAZ, PATRICIA 20242024
- CAZON DIAZ, PATRICIA 20212024
- LOPEZ SANCHEZ, PATRICIA 20222024
- PITA CALVO, CONSUELO 20152020
- ROMERO RODRIGUEZ, MARIA ANGELES 20162023
- VAZQUEZ ODERIZ, MARIA LOURDES 20162020
- VAZQUEZ VAZQUEZ, MANUEL Responsable 20222023
- VAZQUEZ VAZQUEZ, MANUEL Responsable 20122022