Departamento: Departamento de Química Analítica, Nutrición e Bromatoloxía

Facultad: Facultade de Ciencias

Instituto: Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvemento Rural (IBADER)

Agrupación estratéxica de I+D+i: Agrupación Estratéxica en Xestión e Produción sustentable de Biorrecursos (BioReDes)

Área: Tecnoloxía de Alimentos

Grupo de investigación: ASAVDNA Analise sensorial, avaliación nutricional e desenrolo de novos alimentos

Correo: angeles.romero@usc.es

Doutora pola Universidade de Santiago de Compostela coa tese Estudio de diferentes frutas como nuevas fuentes de alimentación 1991. Dirixida por Dr/a. Jesús Simal Lozano, Dra. Julia López Hernández.

Especialidades predominantes (top 5) Obtenidas a partir de las publicaciones

  1. Food Science Filtrar
  2. Agronomy and Crop Science Filtrar
  3. Industrial and Manufacturing Engineering Filtrar
  4. Animal Science and Zoology Filtrar
  5. Biotechnology Filtrar