Publicaciones en las que colabora con JUAN MANUEL MESAS MESAS (24)

2017

  1. Informe sobre la Seguridad Alimentaria en la prensa gallega en 2014

    Revista Española de Comunicación en Salud, Vol. 8, Núm. 2, pp. 186-206

  2. Plasmids from wine-related lactic acid bacteria

    Biology of Microorganisms on Grapes, in Must and in Wine (Springer International Publishing), pp. 495-513

2012

  1. Basic characterization and partial purification of β-glucosidase from cell-free extracts of Oenococcus oeni ST81

    Letters in Applied Microbiology, Vol. 55, Núm. 3, pp. 247-255

  2. Characterization of an intracellular β-glucosidase activity from Oenococcus oeni ST81 isolated from wine

    Microbes in Applied Research: Current Advances and Challenges, Malaga, Spain, 14 - 16 September 2011 (World Scientific Publishing Co.), pp. 231-235

  3. Low-salt restructured fish products from Atlantic mackerel (Scomber scombrus) with texture resembling turkey breast

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 18, Núm. 3, pp. 251-259

2006

  1. pRS4: Un vector de clonación idóneo para bacterias ácido-lácticas de uso alimentario

    Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 5, Núm. 2, pp. 118-123

2004

  1. Plasmid curing of Oenococcus oeni

    Plasmid, Vol. 51, Núm. 1, pp. 37-40

  2. Tolerancia de Oenococcus oeni RS1 a las condiciones de estrés del vino

    Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 4, Núm. 4, pp. 278-282

  3. Transformation of Lactobacillus plantarum by electroporation with in vitro modified plasmid DNA

    FEMS Microbiology Letters, Vol. 241, Núm. 1, pp. 73-77