José Luis
Alonso González
Publikationen, an denen er mitarbeitet José Luis Alonso González (6)
2014
-
Effects of hemicellulose-derived saccharides on behavior of Lactobacilli under simulated gastrointestinal conditions
Food Research International, Vol. 64, pp. 880-888
2004
-
Optimization of D-lactic acid production by Lactobacillus coryniformis using response surface methodology
Food Microbiology, Vol. 21, Núm. 2, pp. 143-148
2003
-
Alternative media for lactic acid production by Lactobacillus delbrueckii NRRL B-445
Food and Bioproducts Processing: Transactions of the Institution of of Chemical Engineers, Part C, Vol. 81, Núm. 3, pp. 250-256
-
Optimization of lactic acid production by Lactobacillus delbrueckii through response surface methodology
Journal of Food Science, Vol. 68, Núm. 4, pp. 1454-1458
1993
-
Evaluación de microorganismos para la producción de proteína unicelular (single-cell protein)
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 244, pp. 99-104
-
La biomasa microbiana como alimento
Alimentación, equipos y tecnología, Año 12, Núm. 3, pp. 61-68