Publicacións (24) Publicacións de JUAN MANUEL MESAS MESAS

filter_list

2017

  1. Informe sobre la Seguridad Alimentaria en la prensa gallega en 2014

    Revista Española de Comunicación en Salud, Vol. 8, Núm. 2, pp. 186-206

  2. Plasmids from wine-related lactic acid bacteria

    Biology of Microorganisms on Grapes, in Must and in Wine (Springer International Publishing), pp. 495-513

2012

  1. Basic characterization and partial purification of β-glucosidase from cell-free extracts of Oenococcus oeni ST81

    Letters in Applied Microbiology, Vol. 55, Núm. 3, pp. 247-255

  2. Characterization of an intracellular β-glucosidase activity from Oenococcus oeni ST81 isolated from wine

    Microbes in Applied Research: Current Advances and Challenges, Malaga, Spain, 14 - 16 September 2011 (World Scientific Publishing Co.), pp. 231-235

  3. Low-salt restructured fish products from Atlantic mackerel (Scomber scombrus) with texture resembling turkey breast

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 18, Núm. 3, pp. 251-259

2006

  1. pRS4: Un vector de clonación idóneo para bacterias ácido-lácticas de uso alimentario

    Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 5, Núm. 2, pp. 118-123

2004

  1. Plasmid curing of Oenococcus oeni

    Plasmid, Vol. 51, Núm. 1, pp. 37-40

  2. Tolerancia de Oenococcus oeni RS1 a las condiciones de estrés del vino

    Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 4, Núm. 4, pp. 278-282

  3. Transformation of Lactobacillus plantarum by electroporation with in vitro modified plasmid DNA

    FEMS Microbiology Letters, Vol. 241, Núm. 1, pp. 73-77