Control dos pans obtidos a partir de fariña ‘Caaveiro’ producida en ecolóxico e convencional
- N. Fernández - Canto 1
- B. García-Gómez 1
- A. Cobos-García 1
- O. Díaz-Rubio 1
- M. L. Vázquez-Odériz 1
- M. Vázquez-Vázquez 1
- M. Lombardero-Fernández 2
- S. Pereira-Lorenzo 3
- A. Ramos-Cabrer 3
- M. A. Romero-Rodríguez 4
- 1 Dpto. Química Analítica, Nutrición e Bromatoloxía. Universidade de Santiago de Compostela
- 2 Dpto. de Anatomía, Producción Animal e Ciencias Clínicas Veterinarias. Universidade de Santiago de Compostela
- 3 Dpto. Produción Vexetal e Proxectos de Enxeñaría. Universidade de Santiago de Compostela
- 4 0Dpto. Química Analítica, Nutrición e Bromatoloxía. Universidade de Santiago de Compostela.
Buch:
Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional
- Mª Ángeles Romero Rodríguez (coord.)
- Santiago Pereira Lorenzo (coord.)
Verlag: Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER) ; Universidad de Santiago de Compostela
Datum der Publikation: 2022
Seiten: 93-106
Art: Buch-Kapitel