Agrupación Estratéxica en Xestión e Produción sustentable de Biorrecursos (BioReDes)
Agrupación estratéxica de I+D+i
JOSE LUIS
RODRIGUEZ OTERO
Investigador no período 1995-2024
Publicacións nas que colabora con JOSE LUIS RODRIGUEZ OTERO (24)
2019
-
Characterization of chickpea (Cicer arietinum L.) flour films: Effects of pH and plasticizer concentration
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 20, Núm. 5
-
Influencia en la canal y carne de la inclusión de bagazo de cerveza en la alimentación del cerdo celta
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2012
-
Implementation of HACCP to control the influence of milking equipment and cooling tank on the milk quality
Trends in Food Science and Technology, Vol. 23, Núm. 1, pp. 4-12
2010
-
Presence of Listeria, Arcobacter, and Campylobacter spp. in dairy farms in Spain
Berliner und Munchener Tierarztliche Wochenschrift, Vol. 123, Núm. 1-2, pp. 58-62
2008
-
Application of ATP bioluminescence for evaluation of surface cleanliness of milking equipment
International Journal of Food Microbiology, Vol. 125, Núm. 3, pp. 357-361
2007
-
Mamitis subclínicas persistentes causadas por "Listeria Monocytogenes" en vacuno lechero
Tierras de Castilla y León: Ganadería, Núm. 134, pp. 74-76
-
Prevalence of and risk factors for Listeria species on dairy farms
Journal of Dairy Science, Vol. 90, Núm. 11, pp. 5083-5088
2004
-
Mamitis subclínicas persistentes causadas por listeria monocytogenes en vacuno lechereo
IX Congreso Internacional de Medicina Bovina, 2004, Gijón, Asturias, del 26 al 29 de mayo: libro de ponencias y comunicaciones
2003
-
Estudio de la presencia de listeria SPP. En explotaciones bovinas lecheras de Galicia y valoración de algunos factores de riesgo
Laboratorio Veterinario Avedila, Núm. 26, pp. 13-16
1996
-
Incidence of listeria species in the environment of a cheese processing plant throughout one year
Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 47, Núm. 1, pp. 25-27
-
Lactic acid bacteria isolated from Arzua cows' milk cheese
International Dairy Journal, Vol. 6, Núm. 1, pp. 65-78
1995
-
Determination of fat, protein, and total solids in cheese by near-infrared reflectance spectroscopy.
Journal of AOAC International, Vol. 78, Núm. 3, pp. 802-806
-
Determination of the principal sources of Listeria spp. contamination in poultry meat and a poultry processing plant
Journal of Food Protection, Vol. 58, Núm. 12, pp. 1320-1325
-
Estudio del género Pseudomonas en el queso de Cebrero
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 263, pp. 103-106
-
Estudio higio- sanitario del queso de Arzúa
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 263, pp. 91-96
-
Identification and preliminary characterization of strains of enterococci and micrococci isolated from Arzúa raw cows'‐milk cheese
Food / Nahrung, Vol. 39, Núm. 1, pp. 55-62
-
Incidencia de hongos toxigénicos en queserías de la zona de Arzua (La Coruña, España).
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 1, Núm. 2, pp. 91-95
-
Silicon, phosphorus, sulphur, chlorine and ash contents of Spanish commercial honeys
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 200, Núm. 3, pp. 233-234
1994
-
MICROBIOLOGICAL QUALITY OF CEBRERO CHEESE FROM NORTHWEST SPAIN
Journal of Food Safety, Vol. 14, Núm. 1, pp. 1-8
-
MICROBIOLOGICAL STUDY OF ARZÚA CHEESE (NW SPAIN) THROUGHOUT CHEESEMAKING AND RIPENING
Journal of Food Safety, Vol. 14, Núm. 3, pp. 229-241