Publicacións nas que colabora con JOSE LUIS RODRIGUEZ OTERO (24)

2019

  1. Characterization of chickpea (Cicer arietinum L.) flour films: Effects of pH and plasticizer concentration

    International Journal of Molecular Sciences, Vol. 20, Núm. 5

  2. Influencia en la canal y carne de la inclusión de bagazo de cerveza en la alimentación del cerdo celta

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

2010

  1. Presence of Listeria, Arcobacter, and Campylobacter spp. in dairy farms in Spain

    Berliner und Munchener Tierarztliche Wochenschrift, Vol. 123, Núm. 1-2, pp. 58-62

2008

  1. Application of ATP bioluminescence for evaluation of surface cleanliness of milking equipment

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 125, Núm. 3, pp. 357-361

2007

  1. Mamitis subclínicas persistentes causadas por "Listeria Monocytogenes" en vacuno lechero

    Tierras de Castilla y León: Ganadería, Núm. 134, pp. 74-76

  2. Prevalence of and risk factors for Listeria species on dairy farms

    Journal of Dairy Science, Vol. 90, Núm. 11, pp. 5083-5088

2004

  1. Mamitis subclínicas persistentes causadas por listeria monocytogenes en vacuno lechereo

    IX Congreso Internacional de Medicina Bovina, 2004, Gijón, Asturias, del 26 al 29 de mayo: libro de ponencias y comunicaciones

1996

  1. Incidence of listeria species in the environment of a cheese processing plant throughout one year

    Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 47, Núm. 1, pp. 25-27

  2. Lactic acid bacteria isolated from Arzua cows' milk cheese

    International Dairy Journal, Vol. 6, Núm. 1, pp. 65-78

1995

  1. Determination of fat, protein, and total solids in cheese by near-infrared reflectance spectroscopy.

    Journal of AOAC International, Vol. 78, Núm. 3, pp. 802-806

  2. Determination of the principal sources of Listeria spp. contamination in poultry meat and a poultry processing plant

    Journal of Food Protection, Vol. 58, Núm. 12, pp. 1320-1325

  3. Estudio del género Pseudomonas en el queso de Cebrero

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 263, pp. 103-106

  4. Estudio higio- sanitario del queso de Arzúa

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 263, pp. 91-96

  5. Identification and preliminary characterization of strains of enterococci and micrococci isolated from Arzúa raw cows'‐milk cheese

    Food / Nahrung, Vol. 39, Núm. 1, pp. 55-62

  6. Incidencia de hongos toxigénicos en queserías de la zona de Arzua (La Coruña, España).

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 1, Núm. 2, pp. 91-95

  7. Silicon, phosphorus, sulphur, chlorine and ash contents of Spanish commercial honeys

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 200, Núm. 3, pp. 233-234

1994

  1. MICROBIOLOGICAL QUALITY OF CEBRERO CHEESE FROM NORTHWEST SPAIN

    Journal of Food Safety, Vol. 14, Núm. 1, pp. 1-8

  2. MICROBIOLOGICAL STUDY OF ARZÚA CHEESE (NW SPAIN) THROUGHOUT CHEESEMAKING AND RIPENING

    Journal of Food Safety, Vol. 14, Núm. 3, pp. 229-241