Publications (29) DIEGO ALLEN-PERKINS AVENDAÑO publications

2023

  1. Acceptance and Adoption of Care Robots Among Elderly: A Critical Review of the Ethnographic Production

    Lecture Notes in Bioengineering

  2. Andamiajes y derivas: la mediación algorítmica en la práctica de los riders

    Empiria: Revista de metodología de ciencias sociales, Núm. 59, pp. 103-130

  3. Apuntes tecnopolíticos tras la indignación

    Reflexiones desde la incertidumbre: Una obligada reconstrucción social (Dykinson), pp. 22

  4. Assembling movements: a case study on boundary work in (between) events

    Partecipazione e Conflitto, Vol. 16, Núm. 2, pp. 301-318

  5. El «nosotros» como proceso inacabado

    Reflexiones desde la incertidumbre: Una obligada reconstrucción social (Dykinson), pp. 36

  6. En la vibración del acontecimiento: temporalidad eventual y activismo político

    Política y sociedad, Vol. 60, Núm. 1

  7. From stigma to haute cuisine: Strategies, agents, and discourses in the revalorisation of Carob as a gourmet product

    International Journal of Gastronomy and Food Science, Vol. 31

  8. La práctica docente frente al COVID-19: experiencias y políticas emergenciales en Ecuador y España

    Revista Eletrônica de Educação, Vol. 17, pp. e6126051

  9. Mashups digitales. Algoritmos, cultura y antropología

    Disparidades. Revista de Antropología, Vol. 78, Núm. 1

  10. Más allá de la dominación vertical del algoritmo: Apps como agenciamientos

    Non hai fronteiras? XVI Congreso de Antropología ASAEE

  11. Social Meanings in the Iconography of Health and Elder Care Apps

    Lecture Notes in Bioengineering

  12. Social Meanings in the Iconography of Health and Elder Care Apps

    Gerontechnology V: Contributions to the Fifth International Workshop on Gerontechnology, IWoG 2022, November 17–18, 2022, Évora, Portugal, and Cáceres, Spain (Springer Suiza), pp. 277-285

  13. The social construction of “popular” foods: Exploring the relationships between origin and product in the Ribera del Guadiana Designation of Origin

    Archives on Food, Culture and Nutrition (AFOCUN-ICAF), Vol. 1, Núm. 1, pp. 59-76

  14. The social construction of “popular” foods: exploring the relationship between origin and product in the Ribera del Guadiana Designation of Origin

    Archives on Food, Culture and Nutrition: (AFOCUN-ICAF), Vol. 1, Núm. 1, pp. 59-76

  15. Weaving the algorithm: participatory subjectivities amongst food delivery riders

    Subjectivity, Vol. 30, Núm. 4, pp. 435-454