DIEGO
ALLEN-PERKINS AVENDAÑO
Profesor axudante doutor
Publicacións (26) Publicacións de DIEGO ALLEN-PERKINS AVENDAÑO
2023
-
Acceptance and Adoption of Care Robots Among Elderly: A Critical Review of the Ethnographic Production
Lecture Notes in Bioengineering
-
Andamiajes y derivas: la mediación algorítmica en la práctica de los riders
Empiria: Revista de metodología de ciencias sociales, Núm. 59, pp. 103-130
-
Apuntes tecnopolíticos tras la indignación
Reflexiones desde la incertidumbre: Una obligada reconstrucción social (Dykinson), pp. 22
-
Assembling movements: a case study on boundary work in (between) events
Partecipazione e Conflitto, Vol. 16, Núm. 2, pp. 301-318
-
El «nosotros» como proceso inacabado
Reflexiones desde la incertidumbre: Una obligada reconstrucción social (Dykinson), pp. 36
-
En la vibración del acontecimiento: temporalidad eventual y activismo político
Política y sociedad, Vol. 60, Núm. 1
-
From stigma to haute cuisine: Strategies, agents, and discourses in the revalorisation of Carob as a gourmet product
International Journal of Gastronomy and Food Science, Vol. 31
-
La práctica docente frente al COVID-19: experiencias y políticas emergenciales en Ecuador y España
Revista Eletrônica de Educação, Vol. 17, pp. e6126051
-
Mashups digitales. Algoritmos, cultura y antropología
Disparidades. Revista de Antropología, Vol. 78, Núm. 1
-
Más allá de la dominación vertical del algoritmo: Apps como agenciamientos
Non hai fronteiras? XVI Congreso de Antropología ASAEE
-
Social Meanings in the Iconography of Health and Elder Care Apps
Gerontechnology V: Contributions to the Fifth International Workshop on Gerontechnology, IWoG 2022, November 17–18, 2022, Évora, Portugal, and Cáceres, Spain (Springer Suiza), pp. 277-285
-
Social Meanings in the Iconography of Health and Elder Care Apps
Lecture Notes in Bioengineering
-
The social construction of “popular” foods: Exploring the relationships between origin and product in the Ribera del Guadiana Designation of Origin
Archives on Food, Culture and Nutrition (AFOCUN-ICAF), Vol. 1, Núm. 1, pp. 59-76
-
The social construction of “popular” foods: exploring the relationship between origin and product in the Ribera del Guadiana Designation of Origin
Archives on Food, Culture and Nutrition: (AFOCUN-ICAF), Vol. 1, Núm. 1, pp. 59-76
-
Weaving the algorithm: participatory subjectivities amongst food delivery riders
Subjectivity, Vol. 30, Núm. 4, pp. 435-454
2022
-
Employment Inclusion Policies and Evidence-Based Policy: Incorporating “Qualitative Significance” Into a Mixed-Methods Study Protocol
International Journal of Qualitative Methods, Vol. 21
-
Más allá de la solidaridad virtual: el uso de las tecnologías digitales de la comunicación en el movimiento antirrepresivo de Extremadura, España.
Yeiyá, Vol. 3, Núm. 1, pp. 163-174
2018
-
Del "Toma la plaza" a la "okupación" en Extremadura: la politización del espacio en los movimientos "indignados"
Política y sociedad, Vol. 55, Núm. 2, pp. 399-419
2017
-
Hacia una (re)conceptualización de la democracia contemporánea: Perspectivas de investigación en Filosofía, Humanidades y Educación
ed. lit.
Fénix Editora
-
Is this what democracy looks like?: de Zapatistas, muñecos e indignados
Hacia una (re)conceptualización de la democracia contemporánea: Perspectivas de investigación en Filosofía, Humanidades y Educación (Fénix Editora), pp. 173-188