Publicacións (29) Publicacións de DIEGO ALLEN-PERKINS AVENDAÑO

2023

  1. Acceptance and Adoption of Care Robots Among Elderly: A Critical Review of the Ethnographic Production

    Lecture Notes in Bioengineering

  2. Andamiajes y derivas: la mediación algorítmica en la práctica de los riders

    Empiria: Revista de metodología de ciencias sociales, Núm. 59, pp. 103-130

  3. Apuntes tecnopolíticos tras la indignación

    Reflexiones desde la incertidumbre: Una obligada reconstrucción social (Dykinson), pp. 22

  4. Assembling movements: a case study on boundary work in (between) events

    Partecipazione e Conflitto, Vol. 16, Núm. 2, pp. 301-318

  5. El «nosotros» como proceso inacabado

    Reflexiones desde la incertidumbre: Una obligada reconstrucción social (Dykinson), pp. 36

  6. En la vibración del acontecimiento: temporalidad eventual y activismo político

    Política y sociedad, Vol. 60, Núm. 1

  7. From stigma to haute cuisine: Strategies, agents, and discourses in the revalorisation of Carob as a gourmet product

    International Journal of Gastronomy and Food Science, Vol. 31

  8. La práctica docente frente al COVID-19: experiencias y políticas emergenciales en Ecuador y España

    Revista Eletrônica de Educação, Vol. 17, pp. e6126051

  9. Mashups digitales. Algoritmos, cultura y antropología

    Disparidades. Revista de Antropología, Vol. 78, Núm. 1

  10. Más allá de la dominación vertical del algoritmo: Apps como agenciamientos

    Non hai fronteiras? XVI Congreso de Antropología ASAEE

  11. Social Meanings in the Iconography of Health and Elder Care Apps

    Gerontechnology V: Contributions to the Fifth International Workshop on Gerontechnology, IWoG 2022, November 17–18, 2022, Évora, Portugal, and Cáceres, Spain (Springer Suiza), pp. 277-285

  12. Social Meanings in the Iconography of Health and Elder Care Apps

    Lecture Notes in Bioengineering

  13. The social construction of “popular” foods: Exploring the relationships between origin and product in the Ribera del Guadiana Designation of Origin

    Archives on Food, Culture and Nutrition (AFOCUN-ICAF), Vol. 1, Núm. 1, pp. 59-76

  14. The social construction of “popular” foods: exploring the relationship between origin and product in the Ribera del Guadiana Designation of Origin

    Archives on Food, Culture and Nutrition: (AFOCUN-ICAF), Vol. 1, Núm. 1, pp. 59-76

  15. Weaving the algorithm: participatory subjectivities amongst food delivery riders

    Subjectivity, Vol. 30, Núm. 4, pp. 435-454