CARLOS MANUEL
FRANCO ABUIN
University professor
Current projects
Completed projects
2022
2021
2020
-
Gestión y ProducciónSostenible de Biorrecursos (BioReDes) - AGRUPACIÓNS ESTRATÉXICAS 2018
PAULINO MARTINEZ PORTELA
-
Redución da adición de antibióticos na dieta de animais de porcino en ciclo industrial - GRUPOS OPERATIVOS AUTONÓMICOS 2018
CARLOS MANUEL FRANCO ABUIN
2019
2018
-
Nuevas estrategias para la detección del empleo de somatotropina bovina recombinante (RBST) empleada fraudulentamente en la producción láctea. - RETOS 2014
ALBERTO CEPEDA SAEZ, CARLOS MANUEL FRANCO ABUIN
2017
2016
-
Consolidación e estructuración. REDES GI-1702 RUMIGAL:REDE DE ESTUDO MULTIDISCIPLINAR DOS RUMINANTES EN GALICIA
PABLO DIEZ BAÑOS, ROSARIO PANADERO FONTAN
2014
-
Desarrollo de un biosensor universal basado en ADN para diagnóstico rápido de patógenos: aplicación específica asociada a producción en ganado bovino (Proxecto Biosensor)
JORGE BARROS VELAZQUEZ, MARIA DEL PILAR CALO MATA
2013
2012
2011
-
Emprego de métodos basados na bioloxía molecular para diferencia carnes e outros alimentos ecolóxicos dos obtidos de xieto convencional
CARLOS MANUEL FRANCO ABUIN
-
Desenvolvemento e aplicación de novos modelos de recoñecemento molecular no control de antibióticos e de corticosteroides en alimentos e no medio natural
ALBERTO CEPEDA SAEZ
2010
-
Grupos de referencia competitiva
ALBERTO CEPEDA SAEZ
2008
-
Investigación y desarrollo de metodologías analíticas rápidas, sensibles y validadas para el control de estimulantes del apetito (Ciproheptadina) usados para la producción ilegal de carne
ALBERTO CEPEDA SAEZ
-
Grupos emerxentes promovidos por investigadores mozos
MANUEL VAZQUEZ VAZQUEZ
-
El estudio Santiago de Compostela. SubproyectoII: Diseño de menús calibrados para la estrategia nutricional preventina y de intervención de la obesidad en niños y adolescentes
ALBERTO CEPEDA SAEZ
-
Subproxecto II: Mellora da calidade microbiolóxica de especies comerciais procedentes da acuicultura mediante a aplicación integral de técnicas avanzadas de conservación e hixienización
JORGE BARROS VELAZQUEZ
2007
-
Elaboración de material de traballo e o uso das TICs para facilitar o autoaprendizaxe da hixiene dos alimentos
CRISTINA ASUNCION FENTE SAMPAYO
-
Investigación e desenvolvemento de metodoloxías analíticas rápidas, sensibles y validadas para o control de estimulantes do apetito (ciproheptadina) usados para a producción ilegal de carne
ALBERTO CEPEDA SAEZ
-
Desarrollo de metodologías de PCR y secuenciación del ADN mitocondrial y ribosomal para la autentificación de especies comerciales de crustáceos pertenecientes al orden decápoda
JORGE BARROS VELAZQUEZ
2006
2004
-
Deseño e optimización de primers para o desenvolvemento de metodoloxía de PCR no control de fariñas de orixe animal de natureza diversa usadas fraudulentamente na producción de carne
ALBERTO CEPEDA SAEZ
-
Estudio e caracterización das proteasas microbianas extracelulares responsables da alteración de rodaballo de cultivo (Psetta maxima) sometido a metodoloxías avanzadas de conservación (Subproxecto)
JORGE BARROS VELAZQUEZ
-
Desenvolvemento de test rápidos de detección e métodos de confirmación para corticosteroides empregados ilegalmene en producción de carne
ALBERTO CEPEDA SAEZ
2003
2000
-
Efficient Detection Test for cortcosteroids illegally used in meat production.
ALBERTO CEPEDA SAEZ