Departamento: Departamento de Química Analítica, Nutrición e Bromatoloxía

Facultad: Facultade de Veterinaria

Agrupación estratéxica de I+D+i: Agrupación Estratéxica en Xestión e Produción sustentable de Biorrecursos (BioReDes)

Área: Nutrición e Bromatoloxía

Grupo de investigación: LHICA-USC Hixiene, Inspección e Control de Alimentos

Correo: carlos.franco@usc.es

Doutor pola Universidade de Santiago de Compostela coa tese Presencia y comportamiento de Listeria spp en quesos gallegos de pasta blanda y en carne de ave 1993. Dirixida por Dr. Alberto Cepeda Sáez, Dr/a. Lucas José Domínguez Rodríguez.

Especialidades predominantes (top 5) Obtenidas a partir de las publicaciones

  1. Food Science Filtrar
  2. Applied Microbiology and Biotechnology Filtrar
  3. Analytical Chemistry Filtrar
  4. Biotechnology Filtrar
  5. Internal Medicine Filtrar