CARLOS MANUEL
FRANCO ABUIN
University professor
A.
Cepeda
Publications by the researcher in collaboration with A. Cepeda (9)
2012
-
Development of a simple method for the quantitative determination of fatty acids in milk with special emphasis on long-chain fatty acids
CyTA: Journal of food, Vol. 10, Núm. 1, pp. 27-35
2011
-
Molecular characterization of lactic acid bacteria isolated from beef and stored using vacuum-packaging and advanced vacuum skin packaging systems
CyTA: Journal of food, Vol. 9, Núm. 4, pp. 335-341
2010
-
Differentiation of farmed and wild turbot ("Psetta maxima"): proximate chemical composition, fatty acid profile, trace minerals and antimicrobial resistance of contaminant bacteria
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 16, Núm. 5, pp. 435-441
2009
-
Microbiological quality and antimicrobial resistance of Escherichia coli and Staphylococcus aureus isolated from conventional and organic �Arzuacutea-Ulloa� cheese
CyTA: Journal of food, Vol. 7, Núm. 2, pp. 103-110
2006
-
Resistencia a antimicrobianos en bacterias presentes en la carne de pollo
Alimentación, equipos y tecnología, Año 25, Núm. 211, pp. 70-75
-
Resistencia bacteriana fernte a microbianos: ¿herramienta útil para el control de producción de carne de cerdo ecológica?
Alimentación, equipos y tecnología, Año 25, Núm. 215, pp. 53-56
2005
-
Efecto del tiempo de maduración en canal sobre la calidad fisio-química y microbiológica de la carne de ternera envasada al vacío en segunda piel
Alimentación, equipos y tecnología, Año 24, Núm. 204, pp. 67-72
-
Molecular typing by pulsed-field gel electrophoresis of Spanish animal and human "Listeria monocytogenes" isolates
Libro jubilar: homenaje a Guillermo Suárez ([S.l. : s.n.], [2005] (León : Imprenta Rubín)), pp. 465-472
2002
-
La seguridad alimentaria en España: Crisis alimentarias.
Profesión veterinaria, Vol. 14, Núm. 54, pp. 6-12