Do campo á mesa na produción de pan galego nun contexto agroecolóxico

  1. Fernández-Canto, N. 1
  2. Romero-Rodríguez, M.A. 1
  3. Ramos-Cabrer, A.M. 2
  4. Pereira-Lorenzo, S. 2
  1. 1 Universidade de Santiago de Compostela. Departamento de Química Analítica, Nutrición e Bromatoloxía
  2. 2 Universidade de Santiago de Compostela. Departamento de Produción Vexetal e Proxectos de Enxeñaría
Libro:
Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional
  1. Mª Ángeles Romero Rodríguez (coord.)
  2. Santiago Pereira Lorenzo (coord.)

Editorial: Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER) ; Universidad de Santiago de Compostela

Ano de publicación: 2022

Páxinas: 7-32

Tipo: Capítulo de libro