Perspectives from CO+RE: How COVID-19 changed our food systems and food security paradigms

  1. Bakalis, S.
  2. Valdramidis, V.P.
  3. Argyropoulos, D.
  4. Ahrne, L.
  5. Chen, J.
  6. Cullen, P.J.
  7. Cummins, E.
  8. Datta, A.K.
  9. Emmanouilidis, C.
  10. Foster, T.
  11. Fryer, P.J.
  12. Gouseti, O.
  13. Hospido, A.
  14. Knoerzer, K.
  15. LeBail, A.
  16. Marangoni, A.G.
  17. Rao, P.
  18. Schlüter, O.K.
  19. Taoukis, P.
  20. Xanthakis, E.
  21. Van Impe, J.F.M.
Revista:
Current Research in Food Science

ISSN: 2665-9271

Año de publicación: 2020

Volumen: 3

Páginas: 166-172

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.CRFS.2020.05.003 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor