JOSE LUIS
RODRIGUEZ OTERO
Researcher in the period 1995-2024
ALBERTO
CEPEDA SAEZ
University professor
Publications by the researcher in collaboration with ALBERTO CEPEDA SAEZ (13)
1996
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Lactic acid bacteria isolated from Arzua cows' milk cheese
International Dairy Journal, Vol. 6, Núm. 1, pp. 65-78
1995
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Determination of fat, protein, and total solids in cheese by near-infrared reflectance spectroscopy.
Journal of AOAC International, Vol. 78, Núm. 3, pp. 802-806
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Determination of the principal sources of Listeria spp. contamination in poultry meat and a poultry processing plant
Journal of Food Protection, Vol. 58, Núm. 12, pp. 1320-1325
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Estudio del género Pseudomonas en el queso de Cebrero
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 263, pp. 103-106
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Estudio higio- sanitario del queso de Arzúa
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 263, pp. 91-96
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Identification and preliminary characterization of strains of enterococci and micrococci isolated from Arzúa raw cows'‐milk cheese
Food / Nahrung, Vol. 39, Núm. 1, pp. 55-62
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Incidencia de hongos toxigénicos en queserías de la zona de Arzua (La Coruña, España).
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 1, Núm. 2, pp. 91-95
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Silicon, phosphorus, sulphur, chlorine and ash contents of Spanish commercial honeys
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 200, Núm. 3, pp. 233-234
1994
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MICROBIOLOGICAL QUALITY OF CEBRERO CHEESE FROM NORTHWEST SPAIN
Journal of Food Safety, Vol. 14, Núm. 1, pp. 1-8
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MICROBIOLOGICAL STUDY OF ARZÚA CHEESE (NW SPAIN) THROUGHOUT CHEESEMAKING AND RIPENING
Journal of Food Safety, Vol. 14, Núm. 3, pp. 229-241
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Mineral content of the honeys produced in Galicia (North-west Spain)
Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 2, pp. 169-171
1990
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Contribución a la determinación por espectrofotometría ultravioleta del contenido de cafeína en cafés solubles
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 211, pp. 23-27
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Intento de tipificación de distintos tipos de quesos gallegos comerciales mediante el análisis discriminante
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 213, pp. 25-27