MARIA ASUNCION
LAGE YUSTY
Investigadora no período 1987-2022
Proxectos finalizados
2022
2017
-
Consolidación e estruturación. GRC GI-1632 Ciencia dos Alimentos. Facultade de Farmacia
ANA ISABEL RODRIGUEZ BERNALDO DE QUIROS, RAQUEL SENDON GARCIA
-
Nuevas estrategias analíticas para el control de contaminantes generados en alimentos procesados. - RETOS 2014
ANTONIA MARIA CARRO DIAZ
2014
-
Tintas de imprimir para envases alimentarios. Estudio de migración de fotoiniciadores al alimento.
PERFECTO MIGUEL PASEIRO LOSADA
2012
-
Identificación, cuantificación e modificacións durante o envasado de compostos bioactivos en macroalgas destinadas ao consumo humano
MARIA JULIA CELIA LOPEZ HERNANDEZ
2010
2009
-
Consolidación e estruturación das unidades de investigación do sistema galego de I+D+I. Grupos de investigación
JOSE FRANCISCO HUIDOBRO CANALES
2008
-
Consolidación e estruturación de unidades de investigación (GI1632)
MARIA JULIA CELIA LOPEZ HERNANDEZ
-
Estudo en alimentos das cinéticas de migración e procesos de transporte de sustancias químicas procedentes de envases plásticos. Modelado da migración
PERFECTO MIGUEL PASEIRO LOSADA
2006
2005
-
Macroalgas elaboradas en Galicia como novos alimentos funcionais: avaliación da súa calidade e seguridade alimentaria. Composición nutricional e investigación de hidrocarburos alifáticos y PCBs (Coordinado)
MARIA JULIA CELIA LOPEZ HERNANDEZ
-
Desenvolvemento de novos materiais barrera activos baseados na combinación de nanopartículas e absorbedores de osíxeno
MARIA JULIA CELIA LOPEZ HERNANDEZ
-
Modelling migration from plastics into foodstuffs as a novel and cost efficient tool for estimation of consumer (plastics-foods) for estimation of exposure from Food Contact Materials (Foodmigrosure)
MARIA JULIA CELIA LOPEZ HERNANDEZ
1998
1995
-
Investigación de residuos de hidrocarburos aromáticos policíclicos en alimentos
MARIA ASUNCION LAGE YUSTY