FRANCISCO
CHENLO ROMERO
Investigador en el periodo 1989-2017
Proyectos finalizados
2018
-
Consolidación e estruturación - 2016 GPC GI-1618 Tecnoloxías para o desenvolvemento de bioproductos industriais
RAMON FELIPE MOREIRA MARTINEZ
2016
-
Obtención de productos sin gluten enriquecidos con alga micronizada y con extractos de actividad antioxidante: influencia de los procesos térmicos. - EXCELENCIA 2013
RAMON FELIPE MOREIRA MARTINEZ, JORGE SINEIRO TORRES
2013
2010
-
Evolución de las Propiedades Fisicoquimicas de Sistemas con Alto Contenido de Almidon Obtenidos en Procesos de Secado Osmótico-Convectivos y Caracterización Reólogica de sus Mezclas con Agua
RAMON FELIPE MOREIRA MARTINEZ
-
Consolidación e estruturación das unidades de investigación do sistema galego de I+D+I. Grupos de investigación
FRANCISCO CHENLO ROMERO
2009
-
Prodution and characterization of biofilms obtained from domestic starches and carrageenans for food and non food applications
RAMON FELIPE MOREIRA MARTINEZ
-
Consolidación e estruturación de unidades de investigación (GI1618)
FRANCISCO CHENLO ROMERO
2007
2006
-
Procesos osmótico-convectivos para a deshidratación de alimentos: Optimización secuencial
FRANCISCO CHENLO ROMERO
2005
-
Procesos osmótico-convectivos para la deshidratación de alimentos:optimización secuencial
FRANCISCO CHENLO ROMERO
2001
-
Alteracións na interfase gas-líquido por ondas e/ou partículas para a exaltación da absorción.
FRANCISCO CHENLO ROMERO