GI-1583
GI-1583
MARIA ISABEL
FERNANDEZ GARCIA
Forscherin in der Zeit 1988-2024
Publikationen, an denen er mitarbeitet MARIA ISABEL FERNANDEZ GARCIA (30)
2021
-
2022 o ano da química en Galicia
Boletín das ciencias, Año 34, Núm. 93, pp. 47-48
-
Batas, luvas e gafas: comezamos a experimentar
Boletín das ciencias, Año 34, Núm. 93, pp. 35-36
2020
-
Cantas vitaminas hai no meu zume ?: determinación de vitamina C ( ácido ascórbico ) dependiendo da froita e do tempo transcorrido
Boletín das ciencias, Año 33, Núm. 91, pp. 41-42
2019
-
2019 Ano Internacional do Sistema Periódico: un proxecto para un país
Boletín das ciencias, Año 32, Núm. 87, pp. 11-19
-
A IUPAC na axuda da confección do sistema periódico
Boletín das ciencias, Año 32, Núm. 87, pp. 103-115
-
Abrindo camiños: as nosas pioneiras de ciencias
(Re)construíndo o coñecemento: A Coruña, 14 de xuño de 2019
-
Legado español á táboa periódica
Boletín das ciencias, Año 32, Núm. 87, pp. 73-84
-
Pioneiras de Ciencias de Viveiro
Boletín das ciencias, Año 33, Núm. 88, pp. 81-82
-
Reaccións redox con larpeiradas
Boletín das ciencias, Año 33, Núm. 88, pp. 69-71
2018
-
Con tódolos permisos. A primeira universitaria galega: Manuela A. Barreiro Pico
Boletín das ciencias, Año 31, Núm. 86, pp. 107
-
Xeo quente, a ciencia do sobreenfriamento: cristalización do acetato sódico (
Boletín das ciencias, Año 31, Núm. 86, pp. 91-92
2017
-
A ciencia en Galicia no século XVIII: os seus protagonistas
Boletín das ciencias, Año 30, Núm. 83, pp. 25-53
-
Synthesis, Characterization, and Catalytic Studies of Mn(III)-Schiff Base-Dicyanamide Complexes: Checking the Rhombicity Effect in Peroxidase Studies
Journal of Chemistry, Vol. 2017
2016
-
A introdución da perspectiva de xénero na Química a través da Táboa Periódica
Perspectiva de xénero na docencia universitaria [ Recurso electrónico] : Santiago de Compostela, 15 de xullo 2016
-
Científic@s galeg@s do s. XVIII de institucións universitarias: [resumo]
Boletín das ciencias, Año 29, Núm. 82, pp. 41
-
Proxecto funil: laboratorio visual de química : [resumo]
Boletín das ciencias, Año 29, Núm. 82, pp. 47
-
Xel fluido de agar agar: química na nova cociña : [resumo]
Boletín das ciencias, Año 29, Núm. 82, pp. 51-52
2015
-
A ciencia en Galicia e @s cientÍfic@s Do século XVIII
Boletín das ciencias, Año 28, Núm. 81, pp. 81-82
-
Esferas e fractais: coloides no prato
Boletín das ciencias, Año 28, Núm. 81, pp. 65-66
2014
-
As mulleres científicas: esas descoñecidas da historia
Boletín das ciencias, Año 27, Núm. 79, pp. 67-68