Publikationen (26) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben

2017

  1. Informe sobre la Seguridad Alimentaria en la prensa gallega en 2014

    Revista Española de Comunicación en Salud, Vol. 8, Núm. 2, pp. 186-206

  2. Plasmids from wine-related lactic acid bacteria

    Biology of Microorganisms on Grapes, in Must and in Wine (Springer International Publishing), pp. 495-513

2012

  1. Basic characterization and partial purification of β-glucosidase from cell-free extracts of Oenococcus oeni ST81

    Letters in Applied Microbiology, Vol. 55, Núm. 3, pp. 247-255

  2. Characterization of an intracellular β-glucosidase activity from Oenococcus oeni ST81 isolated from wine

    Microbes in Applied Research: Current Advances and Challenges, Malaga, Spain, 14 - 16 September 2011 (World Scientific Publishing Co.), pp. 231-235

  3. Low-salt restructured fish products from Atlantic mackerel (Scomber scombrus) with texture resembling turkey breast

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 18, Núm. 3, pp. 251-259

2010

  1. Inhaled drugs as risk factors for communityacquired pneumonia

    European Respiratory Journal, Vol. 36, Núm. 5, pp. 1080-1087

2006

  1. pRS4: Un vector de clonación idóneo para bacterias ácido-lácticas de uso alimentario

    Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 5, Núm. 2, pp. 118-123

2004

  1. A population-based study of the costs of care for community-acquired pneumonia

    European Respiratory Journal, Vol. 23, Núm. 4, pp. 610-616

  2. Citología, histología y organografía vegetal

    Proyecto Andalucía (Sevilla : Publicaciones Comunitarias, 2001-), pp. 18-134