ADOLFO
CARBALLO PENELA
Profesor titular de universidade
Tese doutoral
-
A pegada ecolóxica de bens e servizosdesenvolvemento dun método de cálculo e aplicación ao ciclo de vida do mexillón en conserva en Galicia 2009
Universidade de Santiago de Compostela
Teses dirixidas (3)
-
Hacia una restauración sostenible: análisis de las consecuencias de la incorporación de alimentos locales en restaurantes en el comportamiento del consumidor 2024
Universidade de Santiago de Compostela
López Quintela, Cristina
-
Human resource management´s practices and organizational change: the role of high-performance human resource management practices in enhancing employees´ readiness for change. Evidence from Jordanian banking sector 2022
Universidade de Santiago de Compostela
Alqudah, Ikrema H. A.
-
Understanding the Drivers of Employees' Voluntary Pro-environmental Behavior at Work: an Analysis of Organizational and Individual Factors in the Banking Sector 2020
Universidade de Santiago de Compostela
Tribunais de teses (3)
-
Secretario do tribunal
Food Sustainability in Tourism: Identification of the Hospitality sector commitment 2023Universidade de Santiago de Compostela
Simoes, Joao Tomaz
-
Secretario do tribunal
Sustainability in the spanish port system; a quantitative approach, 2020Universidade de Santiago de Compostela
Martín Bermúdez, Federico
-
Vogal do tribunal
Huella de carbono de organización y producto con enfoque híbrido: mejoras en el método compusto de las cuentas contables 2014Universidad Politécnica de Madrid
Alvarez Gallego, Sergio