JAVIER JOSE
CANCELA BARRIO
Profesor titular de universidade


Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
Logroño, España
Publikationen in Zusammenarbeit mit Forschern von Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (11)
2025
-
Assessing the Environmental Sustainability of Organic Wine Grape Production with Qualified Designation of Origin in La Rioja, Spain
Agriculture (Switzerland), Vol. 15, Núm. 5
-
Quantifying the Effects of Water Status on Grapevine Vegetative Growth, Yield, and Grape Composition Through a Collaborative Analysis
Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 2025, Núm. 1
-
Spectroscopic analysis (UV-VIS-NIR) for predictive modeling of macro and micronutrients in grapevine leaves
Smart Agricultural Technology, Vol. 10
2023
-
Comportamiento agronómico y perfil aromático de la variedad Branco Lexítimo en la Ribeira Sacra
Tierras: Agricultura, Núm. 323, pp. 66-72
-
Desarrollo de un servicio de viticultura de precisión para la monitorización del viñedo
Vida rural, Núm. 535, pp. 50-53
-
Irrigation frequency in red varieties: Impact on grape production and composition, during a biennial period, in 4 regions of Spain
BIO Web of Conferences
2022
-
Effect of Deficit Irrigation on Yield Components and Chemical Composition of Albariño Grapes Grown in Galicia, NW Spain
Agriculture (Switzerland), Vol. 12, Núm. 10
-
Eficacia del agua ozonizada en el control de enfermedades del viñedo
IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña
-
Manejo del estado hídrico del viñedo: metaanálisis de sus efectos sobre el rendimiento y la composición de la uva
IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña
-
Viniot: Viticultura de precisión para la transformación digital de Pymes
Tierras: Agricultura, Núm. 310, pp. 76-79
2019
-
Riego post-floración en variedades blancas de vid: incidencia en la producción
Agricultura: Revista agropecuaria, Núm. 1028, pp. 46-50