MARIA DEL PILAR
BERMEJO BARRERA
Catedrática de universidade
MARIA DEL CARMEN
YEBRA BIURRUN
Catedrática de universidade
Publikationen, an denen er mitarbeitet MARIA DEL CARMEN YEBRA BIURRUN (13)
1997
-
Indirect Flow-injection Determination of Ascorbic Acid by Flame Atomic Absorption Spectrometry
Mikrochimica Acta, Vol. 126, Núm. 1--2, pp. 53-58
1996
1995
-
Determination of trace metals in natural waters by flame atomic absorption spectrometry following on-line ion-exchange preconcentration
Analytica Chimica Acta, Vol. 303, Núm. 2-3, pp. 341-345
1992
-
Application of a poly(dithiocarbamate) resin to the determination of trace copper, iron and zinc in natural waters
Mikrochimica Acta, Vol. 109, Núm. 5-6, pp. 243-251
-
Preconcentration and Determination of Traces of Strontium in Natural Waters by Ion‐Exchange and Flame Atomic Absorption Spectrometry
Bulletin des Sociétés Chimiques Belges, Vol. 101, Núm. 6, pp. 473-478
-
Preconcentration of trace amounts of manganese from natural waters by means of a macroreticular poly(dithiocarbamate) resin
Talanta, Vol. 39, Núm. 6, pp. 671-674
-
Synthesis and characterization of a poly(aminophosphonic acid) chelating resin
Analytica Chimica Acta, Vol. 264, Núm. 1, pp. 53-58
1991
-
Application of a poly(dithiocarbamate) resin with macroreticular support to the determination of trace amounts of cadmium and lead in non-saline waters
The Analyst, Vol. 116, Núm. 10, pp. 1033-1035
-
Determinación de fósforo total en frutas y hortalizas cultivadas en Galicia
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 224, pp. 31-34
-
Determinación de plomo en cerveza por espectrofotometría de absorción atómica con atomización electrotérmica
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 223, pp. 59-62
-
Determinación de sodio y calcio en frutas y hortalizas por espectrofotometría de absorción atómica
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 222, pp. 53-56
-
Estudio comparativo de la determinación de calcio en diversos tipos de leche por espectrofotometría de absorción atómica después de distintos tratamientos de la muestra
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 221, pp. 23-25