LETRICIA
BARBOSA PEREIRA
Profesora contratada doutora
Proxectos vixentes
-
Tareas propias del IP en las líneas de investigación relacionadas con labioaccessibilidad oral de contaminantes químicos en alimentos y desarrollo de envases activos a partir de subproductosagroalimentarios.
LETRICIA BARBOSA PEREIRA
-
CONSOLIDACIÓN E ESTRUTURACIÓN 2023 GPC GI-1632 - Investigación, Desenvolvemento e Avaliación da Seguridade Química de Alimentos e de Materiais de Contacto Alimentario - FoodChemPack
RAQUEL SENDON GARCIA
-
Valorise foods and Improve Competitiveness through Emerging Technologies applied to food by-products within thecircular economy framework - Programación Conjunta Internacional (PCI) 2021
LETRICIA BARBOSA PEREIRA, RAQUEL SENDON GARCIA
-
Bioaccesibilidad oral in vitro de sustancias químicas de materiales en contacto con alimentos para estimar la exposición humana a travésde la dieta. (ACHED)
LETRICIA BARBOSA PEREIRA, LETRICIA BARBOSA PEREIRA
Proxectos finalizados
2022
2021
2020
2017
-
Consolidación e estruturación. GRC GI-1632 Ciencia dos Alimentos. Facultade de Farmacia
ANA ISABEL RODRIGUEZ BERNALDO DE QUIROS, RAQUEL SENDON GARCIA
2009
-
Consolidación e estruturación das unidades de investigación do sistema galego de I+D+I. Grupos de investigación
JOSE FRANCISCO HUIDOBRO CANALES
2008
-
Consolidación e estruturación de unidades de investigación (GI1632)
MARIA JULIA CELIA LOPEZ HERNANDEZ