Logotipo do portal de investigación: Universidade de Santiago de Compostela Logotipo: Universidade de Santiago de Compostela Identifícate
Grupos Investigadores/as Resultados
Foto de LETRICIA

LETRICIA
BARBOSA PEREIRA

Profesora contratada doutora

Perfil Publicacións Colaboración Teses Patentes Proxectos

Proxectos vixentes

  1. Tareas propias del IP en las líneas de investigación relacionadas con labioaccessibilidad oral de contaminantes químicos en alimentos y desarrollo de envases activos a partir de subproductosagroalimentarios.

    LETRICIA BARBOSA PEREIRA

  2. CONSOLIDACIÓN E ESTRUTURACIÓN 2023 GPC GI-1632 - Investigación, Desenvolvemento e Avaliación da Seguridade Química de Alimentos e de Materiais de Contacto Alimentario - FoodChemPack

    RAQUEL SENDON GARCIA

  3. Bioaccesibilidad oral in vitro de sustancias químicas de materiales en contacto con alimentos para estimar la exposición humana a travésde la dieta. (ACHED)

    LETRICIA BARBOSA PEREIRALETRICIA BARBOSA PEREIRA

  4. Valorise foods and Improve Competitiveness through Emerging Technologies applied to food by-products within thecircular economy framework - Programación Conjunta Internacional (PCI) 2021

    LETRICIA BARBOSA PEREIRARAQUEL SENDON GARCIA

Proxectos finalizados

2024

  1. Bioaccessibilidad in vitro de contaminantes químicos emergente de los envases alimentarios: una herramienta para evaluar la contribucion de la dieta al exposoma humano - RETOS JIN 2020

    LETRICIA BARBOSA PEREIRA

2022

  1. CONSOLIDACIÓN 2019 GRC GI-1632 Ciencia dos Alimentos. Facultade de Farmacia - Bromatoloxía

    RAQUEL SENDON GARCIA

2021

  1. Obtención de polifenoles a partir de residuos agro-industriales para el emprelados como fuente de nuevos ingredientes/aditivos de uso alimentario para el desarrollo de alimentos funcionales o inlcuso para su empleo en materiales activos.

    LETRICIA BARBOSA PEREIRA

2020

  1. Valorización de subproductos de la industria de frutas y residuos de biomasa de algas: Desarrollo de recubrimientos activos para aumentar la vida útil y reducir los desperdicios. VIPACFood. - APCIN 2016 (INIA)

    RAQUEL SENDON GARCIA

2017

  1. Consolidación e estruturación. GRC GI-1632 Ciencia dos Alimentos. Facultade de Farmacia

    ANA ISABEL RODRIGUEZ BERNALDO DE QUIROSRAQUEL SENDON GARCIA

2009

  1. Consolidación e estruturación das unidades de investigación do sistema galego de I+D+I. Grupos de investigación

    JOSE FRANCISCO HUIDOBRO CANALES

2008

  1. Consolidación e estruturación de unidades de investigación (GI1632)

    MARIA JULIA CELIA LOPEZ HERNANDEZ

  • Contactar
  • Aviso legal
  • Mapa do sitio
translate gl arrow_drop_down
translate gl arrow_drop_down es en de
Investigación na USC
  • Departamentos
  • Unidades de I+D
  • Doutoramento
  • Xestión da Investigación
  • Transferencia e emprendemento
  • Másteres
  • Infraestruturas científicas
  • Biblioteca
  • Carreira investigadora
Destacados
  • HORIZONTE2020
  • Ministerio de Ciencia e Innovación
  • Axencia estatal da Investigación
  • Convocatorias de FECYT
  • Bolsas e axudas do MEFP
  • Consellería de Educación da Xunta de Galicia
  • GAIN
  • Mapa da Ciencia en España
USC na rede
  • Facebook USC
  • Twitter USC
  • Instagram USC
  • Xornal USC
  • USC TV
Data da última actualización de datos: 02-07-2025 info

Os documentos do portal actualízanse diariamente. Esta data fai referencia á actualización da información relacionada coa estructura do portal (persoas, grupos de investigación, unidades organizativas, proxectos…).

Proxecto CRIS desenvolto en colaboración coa Fundación Dialnet (Universidad de La Rioja)