Publikationen, an denen er mitarbeitet David Conde Caballero (60)

2024

  1. Alimentación, gastron omía y procesos sociales de distinción: una aproximación a la realidad contemporánea

    Popular ayer, foodie hoy: sabor, comida, clase y distinción en el siglo XXI (Aula Magna), pp. 13-18

  2. De la despensa del pobre a la alta cocina: gourmetización y cambio de estatus de la patatera

    Popular ayer, foodie hoy: sabor, comida, clase y distinción en el siglo XXI (Aula Magna), pp. 45-64

  3. Desnutrición infantil y cultura de la cooperación y el desarrollo: una revisión de intervenciones y evidencias en Guatemala

    Fundación Acción contra el Hambre

  4. Evaluación de Tiktok como herramienta para el microaprendizaje en educación superior

    Enseñanza e innovación educativa en el ámbito universitario (Dykinson), pp. 250-260

  5. Microlearning through TikTok in Higher Education. An evaluation of uses and potentials

    Education and Information Technologies, Vol. 29, Núm. 2, pp. 2365-2385

  6. Popular ayer, foodie hoy: sabor, comida, clase y distinción en el siglo XXI

    Aula Magna

  7. Qualitative Significance as First-Class Evidence in the Design and Assessment of Public Policies: The Vital Plan for Social Inclusion in Extremadura, Spain

    International Journal of Qualitative Methods, Vol. 23

  8. ¿Poner fin hambre en Guatemala?: Revisión crítica de la producción científica en torno al ODS hambre cero

    Los objetivos de desarrollo sostenible: Problemas y retos para una agenda multidisciplinar : Libro de Actas : Congreso Internacional “Los Objetivos de Desarrollo Sostenible : Problemas y retos para una agenda multidisciplinar”, Lisboa - Badajoz, 29-30 de junio de 2022 (Reunión virtual)

2023

  1. Acceptance and Adoption of Care Robots Among Elderly: A Critical Review of the Ethnographic Production

    Lecture Notes in Bioengineering

  2. Antropología de la soledad: Teorías y etnografías contemporáneas

    Tirant Humanidades

  3. Cultura en ausencia del otro: Hacia una antropología de la soledad

    Antropología de la soledad: Teorías y etnografías contemporáneas (Tirant Humanidades), pp. 11-25

  4. Gastronomic tradition, sustainability, and development: an ethnographic perspective of gastronomy in Las Hurdes (Extremadura, Spain)

    Food, Gastronomy, Sustainability, and Social and Cultural Development: Cross-Disciplinary Perspectives (Elsevier), pp. 201-214

  5. Social Meanings in the Iconography of Health and Elder Care Apps

    Lecture Notes in Bioengineering

  6. Social Meanings in the Iconography of Health and Elder Care Apps

    Gerontechnology V: Contributions to the Fifth International Workshop on Gerontechnology, IWoG 2022, November 17–18, 2022, Évora, Portugal, and Cáceres, Spain (Springer Suiza), pp. 277-285

  7. THE LONG-TERM CARE SYSTEM IN SPAIN: CHARACTERIZATION AND RESPONSES TO COVID-19

    Corvinus Journal of Sociology and Social Policy, Vol. 14, Núm. 2, pp. 103-125

  8. Tradition, upward social mobility, and sophistication: An ethnographic appraisal of the patatera

    International Journal of Gastronomy and Food Science, Vol. 31

  9. Vidas sin pan. El hambre en la memoria de la posguerra española

    Comares

2022

  1. Acceptance of Digital Tools for Healthy Aging. New Challenges for Nursing

    Lecture Notes in Bioengineering

  2. Acceptance of Digital Tools for Healthy Aging. New Challengesfor Nursing

    Gerontechnology IV: Contributions to the Fourth InternationalWorkshop on Gerontechnology, IWoG 2021,November 23–24, 2021, Évora, Portugal (Springer Suiza), pp. 78-83

  3. Anthropology of Loneliness: Contributions to Health of an Ethnography in Rural Extremadura

    Lecture Notes in Bioengineering