Antropoloxía Socio-cultural
Antropoloxía
Universidad de Castilla-La Mancha
Ciudad Real, EspañaPublikationen in Zusammenarbeit mit Forschern von Universidad de Castilla-La Mancha (10)
2024
-
Caminos de ida y vuelta para la cerámica de Talavera: en torno al patrimonio, la artesanía y la gastronomía
Popular ayer, foodie hoy: sabor, comida, clase y distinción en el siglo XXI (Aula Magna), pp. 229-248
-
Completar el puzzle de la UNESCO: el patrimonio inmaterial como tabla de salvación para la cerámica talaverana
Disparidades. Revista de Antropología, Vol. 79, Núm. 1
-
Evaluación de Tiktok como herramienta para el microaprendizaje en educación superior
Enseñanza e innovación educativa en el ámbito universitario (Dykinson), pp. 250-260
-
Microlearning through TikTok in Higher Education. An evaluation of uses and potentials
Education and Information Technologies, Vol. 29, Núm. 2, pp. 2365-2385
2023
-
The cultural revalorisation of the ceramics of Talavera: From folk culture to haute cuisine
International Journal of Gastronomy and Food Science, Vol. 32
2021
-
Eating experiences and quality of life in patients with larynx cancer in Spain. A qualitative study
International Journal of Qualitative Studies on Health and Well-being, Vol. 16, Núm. 1
-
Rationale and methods of evaluation for acho, a new virtual assistant to improve therapeutic adherence in rural elderly populations: A user‐driven living lab
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 18, Núm. 15
-
The denied pleasure of eating: A qualitative study with functionally diverse people in spain
Foods, Vol. 10, Núm. 3
-
Treatment adherence in chronic conditions during ageing: Uses, functionalities, and cultural adaptation of the assistant on care and health offline (acho) in rural areas
Journal of Personalized Medicine, Vol. 11, Núm. 3, pp. 1-18
2019
-
Food and health: Relationships between technology and social sciences
Communications in Computer and Information Science