Multifactorial analysis of disease pressure and pesticide use in viticulture:reduction possibilities in Southwestern Europe

  1. C.Calvo-Garrido 1
  2. F. de Herralde 2
  3. X. lorduy 3
  4. E. Bartra 3
  5. E. Giraud-Heraud 4
  6. J.M. Gil 5
  7. C. Escobar 5
  8. I. Rodríguez 6
  9. R. Cela 6
  10. M. Tubío 7
  11. R. Savé 2
  12. X. Aranda 2
  13. J. Roudet 1
  14. P. Lecomte 1
  15. D. Thiery 1
  16. M. Fermaud 1
  1. 1 SAVE, INRA, Bordeaux Science Agro, ISVV, 33882, Villenave d’Ornon, France. 2IRTA, Torre Marimon, 08140, Caldes de Montbui, Spain
  2. 2 IRTA, Torre Marimon, 08140, Caldes de Montbui, Spain
  3. 3 INCAVI, 08720 Vilafranca del Penedès, Spain.
  4. 4 GREThA, ISVV, 33882, Villenave d’Ornon, France.
  5. 5 CREDA, Parc Mediterrani de la Tecnologia, Edifici ESAB, 08860, Castelldefels, Spain
  6. 6 Departamento de Química Analítica, Nutrición y Bromatología, IIAA, USC, Santiago de Compostela,15782, Spain.
  7. 7 Bodegas Martín Códax, 36633 Vilariño, Cambados, Pontevedra,
Libro:
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences

Editorial: Instituto de las Ciencias de la Vid y del Vino

Ano de publicación: 2018

Páxinas: 176

Congreso: International Congress on Grapevine and Wine Sciences (1. 2018. Logroño)

Tipo: Achega congreso