A collaborative approach to determine when and how to measure grapevinewater potential by means of a meta-analysis
- L.G. Santesteban 1
- D. Marín 1
- M. Loidi 1
- D.S. Intrigliolo 2
- J.M. Mirás-Avalos 3
- J.M. Escalona 4
- A. Montoro 5
- F. De Herralde 6
- P. Baeza 7
- P. Romero 8
- J. Yuste 9
- D. Uriarte 10
- Martínez Gascueña, Jesús
- J.J. Cancela 12
- V. Pinillos 13
- J. Urrestarazu 1
- C. Miranda 1
- J.B. Royo 1
- 1 Dpt.of Agronomy, Biotechnology and Food Science, Univ. P. Navarra, Pamplona
-
2
Consejo Superior de Investigaciones Científicas
info
- 3 Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia (EVEGA-INGACAL), 32428, Leiro, Ouresne
- 4 Biology Dept. Balearic Islands Univ. INAGEA, Ctra Valldemossa km 7,5 Palma. Balearic Island
- 5 Instituto Técnico Agronómico Provincial (ITAP), Albacete
- 6 IRTA, Torre Marimon, Caldes de Montbui, Barcelona
- 7 Producción Vegetal: Fitotecnia, Escuela Técnica Superior de Ingenieros Agrónomos, Madrid
-
8
Instituto Murciano de Investigacion y Desarrollo Agrario y Alimentario
infoInstituto Murciano de Investigacion y Desarrollo Agrario y Alimentario
La Alberca de Záncara, España
-
9
Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
info
- 10 Instituto de la vid y el vino de Castilla-La Mancha, IVICAM, Ctra. Toledo-Albacete
- 11 Dept. Ing Agroforestal, GI-1716, Esc. Politéc. Superior. Univ. Santiago de Compostela, Lugo
- 12 ept. Ing Agroforestal, GI-1716, Esc. Politéc. Superior. Univ. Santiago de Compostela, Lugo,
-
13
Universidad de Almería
info
Editorial: Instituto de las Ciencias de la Vid y del Vino
Ano de publicación: 2018
Páxinas: 70
Congreso: International Congress on Grapevine and Wine Sciences (1. 2018. Logroño)
Tipo: Achega congreso