Evaluation of the prebiotic galacto-oligosaccharides addition in the traditional Portuguese cake “bolo-de-arroz”

  1. R. Moreira 2
  2. C. Amorim 1
  3. S.C. Silvério 1
  4. B. Cardoso 1
  5. L.R. Rodrigues 1
  1. 1 Universidade do Minho
    info

    Universidade do Minho

    Braga, Portugal

    ROR https://ror.org/037wpkx04

  2. 2 Universidade de Santiago de Compostela. Departamento de Ingeniería Química
Libro:
XXV Encontro Galego-Portugués de Química: 20 al 22 de noviembre de 2019, Edificio Cinc. Ciudad de la Cultura. Santiago de Compostela-Galicia (España). Libro de resúmenes
  1. Cristina Díaz Barral (coord.)
  2. Manuel Rodríguez Ménez (coord.)

Editorial: Colegio Oficial de Químicos de Galicia

ISBN: 978-84-09-16320-5

Ano de publicación: 2019

Páxinas: 216

Congreso: Encontro Galego-Portugués de Química (25. 2019. Santiago de Compostela)

Tipo: Achega congreso