Preparación de indicadores naturais e a súa aplicación ao estudo ácido-base de alimentos e produtos de uso cotiá

  1. Bermejo Patiño, Manuel R. 1
  2. Pedrido, Rosa 1
  3. Fernández Fernández, Beatriz 2
  4. Fernández García, Mª Isabel 2
  5. Gómez Fórneas, Esther 2
  6. González Noya, Ana Mª 2
  7. González Riopedre, Gustavo 2
  8. Rodriguez Silva, Laura 2
  1. 1 Universidade de Santiago de Compostela
    info

    Universidade de Santiago de Compostela

    Santiago de Compostela, España

    ROR https://ror.org/030eybx10

  2. 2 Facultade de Ciencias de Lugo, Departamento de Química Inorgánica
Revista:
Boletín das ciencias

ISSN: 0214-7807

Ano de publicación: 2013

Título do exemplar: XXVI CONGRESO DE ENCIGA

Ano: 27

Número: 77

Páxinas: 97-98

Tipo: Artigo

Outras publicacións en: Boletín das ciencias