Ibero-American consensus on low- and no-calorie sweeteners: Safety, nutritional aspects and benefits in food and beverages
- Serra-Majem, L.
- Raposo, A.
- Aranceta-Bartrina, J.
- Varela-Moreiras, G.
- Logue, C.
- Laviada, H.
- Socolovsky, S.
- Pérez-Rodrigo, C.
- Aldrete-Velasco, J.A.
- Sierra, E.M.
- López-García, R.
- Ortiz-Andrellucchi, A.
- Gómez-Candela, C.
- Abreu, R.
- Alexanderson, E.
- Álvarez-Álvarez, R.J.
- Falcón, A.L.Á.
- Anadón, A.
- Bellisle, F.
- Beristain-Navarrete, I.A.
- Redondo, R.B.
- Bochicchio, T.
- Camolas, J.
- Cardini, F.G.
- Carocho, M.
- do Céu Costa, M.
- Drewnowski, A.
- Durán, S.
- Faundes, V.
- Fernández-Condori, R.
- García-Luna, P.P.
- Garnica, J.C.
- González-Gross, M.
- La Vecchia, C.
- Leis, R.
- López-Sobaler, A.M.
- Madero, M.A.
- Marcos, A.
- Ramírez, L.A.M.
- Martyn, D.M.
- Mistura, L.
- Rojas, R.M.
- Villares, J.M.M.
- Niño-Cruz, J.A.
- Oliveira, M.B.P.P.
- Gil-Antuñano, N.P.
- Pérez-Castells, L.
- Ribas-Barba, L.
- Pedrero, R.R.
- Riobó, P.
- Medina, J.R.
- De Faria, C.T.
- Valdés-Ramos, R.
- Vasco, E.
- Wac, S.N.
- Wakida, G.
- Wanden-Berghe, C.
- Díaz, L.X.
- Zúñiga-Guajardo, S.
- Pyrogianni, V.
- de Sousa, S.C.V.
- Mostrar todos os autores +
Revista:
Nutrients
ISSN: 2072-6643
Ano de publicación: 2018
Volume: 10
Número: 7
Tipo: Revisión