Artigos (40) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a Ver datos de investigación referenciados.

no ano 1991 Eliminar o filtro
filter_list Tipo (agr.) Artigos Desde o ano 1991 Ata o ano 1991

1991

  1. 'Slow-down' of diffusion coefficient in finite brownian motion

    Molecular Physics, Vol. 74, Núm. 4, pp. 785-793

  2. A short, flexible route to vitamin D metabolites and their side chain analogues

    Tetrahedron Letters, Vol. 32, Núm. 24, pp. 2813-2816

  3. Analytic design of computer-generated fourier-transform holograms for plane curves reconstruction

    Journal of the Optical Society of America A: Optics and Image Science, and Vision, Vol. 8, Núm. 3, pp. 559-565

  4. Application of a poly(dithiocarbamate) resin with macroreticular support to the determination of trace amounts of cadmium and lead in non-saline waters

    The Analyst, Vol. 116, Núm. 10, pp. 1033-1035

  5. Chemical modifiers in the determination of molybdenum in human serum by electrothermal atomic absorption spectrometry

    Fresenius' Journal of Analytical Chemistry, Vol. 340, Núm. 4, pp. 265-268

  6. Cleavage of 2,3-epoxyalkylhalides by the sonochemical zinc-copper couple

    Journal of the Chemical Society, Chemical Communications, pp. 818-820

  7. Comparative Study of Sample Preparation Methods for Zn, Fe and Cu Determination in Mussels by Flame Atomic Absorption Spectrometry

    Analytical Letters, Vol. 24, Núm. 12, pp. 2277-2292

  8. Computer simulation of partially diffusion-controlled reactions

    Chemical Physics, Vol. 157, Núm. 3, pp. 307-313

  9. Cytogenetical characterization of hatchery stocks and natural populations of sea and brown trout from northwestern spain

    Heredity, Vol. 66, Núm. 1, pp. 9-17

  10. Design of an anamorphic gradient-index lens to correct astigmatism of Gaussian laser beams

    Optics Letters, Vol. 16, Núm. 9, pp. 627-629

  11. Determinación de fósforo total en frutas y hortalizas cultivadas en Galicia

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 224, pp. 31-34

  12. Determinación de plomo en cerveza por espectrofotometría de absorción atómica con atomización electrotérmica

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 223, pp. 59-62

  13. Determinación de sodio y calcio en frutas y hortalizas por espectrofotometría de absorción atómica

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 222, pp. 53-56

  14. Diffraction-limited coupling efficiency between SMF connected by GRIN fibre lens

    Journal of Modern Optics, Vol. 38, Núm. 3, pp. 597-604

  15. Effect of diseccation method and dosage form on antacid properties of an aluminium hydroxide gel

    Farmaco, Vol. 46, Núm. 5, pp. 719-724

  16. Efficiency of modal coupling between graded-index optical waveguides

    Journal of Modern Optics, Vol. 38, Núm. 11, pp. 2177-2187

  17. Electrical resistivity and magnetic susceptibility roundings above the superconducting transition in Y1Ba2Cu3O 7- delta

    Journal of Physics: Condensed Matter, Vol. 3, Núm. 27, pp. 5219-5225

  18. Estudio comparativo de la determinación de calcio en diversos tipos de leche por espectrofotometría de absorción atómica después de distintos tratamientos de la muestra

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 221, pp. 23-25

  19. Excess enthalpies of some 2-alkanone + 1-chloroalkane binary mixtures at 25 and 35°C

    Journal of Solution Chemistry, Vol. 20, Núm. 1, pp. 115-124

  20. Excess molar volumes of binary mixtures of propyl ethanoate with some n-alkanes at 298.15 k and 308.15 k

    Physics and Chemistry of Liquids, Vol. 24, Núm. 1-2, pp. 13-20