Instituto
Instituto de Materiais (iMATUS)
Artigos (49) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a Ver datos de investigación referenciados.
1991
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'Slow-down' of diffusion coefficient in finite brownian motion
Molecular Physics, Vol. 74, Núm. 4, pp. 785-793
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A monte carlo simulation study of the disjoining pressure in thin fluid films sterically stabilized by terminally attached chains
Molecular Physics, Vol. 74, Núm. 2, pp. 383-395
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A short, flexible route to vitamin D metabolites and their side chain analogues
Tetrahedron Letters, Vol. 32, Núm. 24, pp. 2813-2816
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Application of a poly(dithiocarbamate) resin with macroreticular support to the determination of trace amounts of cadmium and lead in non-saline waters
The Analyst, Vol. 116, Núm. 10, pp. 1033-1035
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Axial displacement and tilting control of a plane surface using a circular zone plate
Journal of Modern Optics, Vol. 38, Núm. 5, pp. 925-933
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Chemical modifiers in the determination of molybdenum in human serum by electrothermal atomic absorption spectrometry
Fresenius' Journal of Analytical Chemistry, Vol. 340, Núm. 4, pp. 265-268
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Cleavage of 2,3-epoxyalkylhalides by the sonochemical zinc-copper couple
Journal of the Chemical Society, Chemical Communications, pp. 818-820
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Comparative Study of Sample Preparation Methods for Zn, Fe and Cu Determination in Mussels by Flame Atomic Absorption Spectrometry
Analytical Letters, Vol. 24, Núm. 12, pp. 2277-2292
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Comparative study of the behaviour of mixed monolayers of human serum albumin and sphingomyelin in the presence and absence of polysilicic acid
Colloids and Surfaces, Vol. 59, Núm. C, pp. 345-359
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Computer simulation of partially diffusion-controlled reactions
Chemical Physics, Vol. 157, Núm. 3, pp. 307-313
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Determinación de fósforo total en frutas y hortalizas cultivadas en Galicia
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 224, pp. 31-34
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Determinación de plomo en cerveza por espectrofotometría de absorción atómica con atomización electrotérmica
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 223, pp. 59-62
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Determinación de sodio y calcio en frutas y hortalizas por espectrofotometría de absorción atómica
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 222, pp. 53-56
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Determination of basic grids for subtractive moire patterns
Applied Optics, Vol. 30, Núm. 10, pp. 1258-1262
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Diffraction-limited coupling efficiency between SMF connected by GRIN fibre lens
Journal of Modern Optics, Vol. 38, Núm. 3, pp. 597-604
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Effect of diseccation method and dosage form on antacid properties of an aluminium hydroxide gel
Farmaco, Vol. 46, Núm. 5, pp. 719-724
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Efficiency of modal coupling between graded-index optical waveguides
Journal of Modern Optics, Vol. 38, Núm. 11, pp. 2177-2187
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Electrical resistivity and magnetic susceptibility roundings above the superconducting transition in Y1Ba2Cu3O 7- delta
Journal of Physics: Condensed Matter, Vol. 3, Núm. 27, pp. 5219-5225
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Estudio comparativo de la determinación de calcio en diversos tipos de leche por espectrofotometría de absorción atómica después de distintos tratamientos de la muestra
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 221, pp. 23-25
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Excess enthalpies of some 2-alkanone + 1-chloroalkane binary mixtures at 25 and 35°C
Journal of Solution Chemistry, Vol. 20, Núm. 1, pp. 115-124