Publicacións (23) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a Ver datos de investigación referenciados.

no ano 2001 Eliminar o filtro
filter_list Desde o ano 2001 Ata o ano 2001 Food Science

2001

  1. Actividades enzimáticas de algunas cepas con interés tecnológico aisladas de queso tetilla elaborado con leche cruda

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 326, pp. 49-56

  2. Authentication of Galician (N.W. Spain) quality brand potatoes using metal analysis. Classical pattern recognition techniques versus a new vector quantization-based classification procedure

    Analyst, Vol. 126, Núm. 12, pp. 2186-2193

  3. Automatic determination of ascorbic acid by flame atomic absorption spectrometry

    Analytica Chimica Acta, Vol. 448, Núm. 1-2, pp. 157-164

  4. Characterization of Galician (N.W. Spain) quality brand potatoes: A comparison study of several pattern recognition techniques

    Analyst, Vol. 126, Núm. 1, pp. 97-103

  5. Co-composting of chestnut burr and leaf litter with solid poultry manure

    Bioresource Technology, Vol. 78, Núm. 1, pp. 107-109

  6. Composición química y de ácidos grasos de la carne de pollo "extra" y "de corral"

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 322, pp. 45-50

  7. Determinación de ácidos grasos en carne de cerdo

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 327, pp. 41-45

  8. Determination of carotenoids and liposoluble vitamins in sea urchin (Paracentrotus lividus) by high performance liquid chromatography

    European Food Research and Technology, Vol. 212, Núm. 6, pp. 683-686

  9. Efectos de la inclusión de cepas autóctonas de Lactobacillus casei en cultivos iniciadores para queso Arzúa-Ulloa

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 20, Núm. 163, pp. 89-97

  10. Effect of the Light on Carotenoid Profiles of Xanthophyllomyces dendrorhous Strains (formerly Phaffia rhodozyma)

    Food Technology and Biotechnology, Vol. 39, Núm. 2, pp. 123-128

  11. Effects of various culinary treatments on the carbohydrates content of green beans (Phaseolus vulgaris, L.)

    Deutsche Lebensmittel-Rundschau, Vol. 97, Núm. 10, pp. 385-387

  12. Evolution of invertase activity in honey over two years

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 1, pp. 416-422

  13. Flow injection flame AAS determination of ascorbic acid based on permanganate reduction

    Atomic Spectroscopy, Vol. 22, Núm. 4, pp. 346-349

  14. Identificación y caracterización de enterococos y micrococos del queso Tetilla elaborado con leche cruda

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 322, pp. 67-74

  15. Identificación y caracterización de la flora láctica aislada del queso de tetilla elaborado con leche cruda

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 320, pp. 77-84

  16. Levels of seven PCBs used as markers of dioxin in commercial pork meat in Spain

    Journal of AOAC International, Vol. 84, Núm. 6, pp. 1799-1801

  17. Microbiological, chemical and biochemical characteristics of 'Tetilla' raw cows-milk cheese

    Food Microbiology, Vol. 18, Núm. 2, pp. 151-158

  18. New Additive for Culture Media for Rapid Identification of Aflatoxin-Producing Aspergillus Strains

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 67, Núm. 10, pp. 4858-4862

  19. Physicochemical and sensory properties of Galician chorizo sausage preserved by refrigeration, freezing, oil-immersion, or vacuum-packing

    Meat Science, Vol. 58, Núm. 1, pp. 99-104

  20. Speciation of zinc in low molecular weight proteins of breast milk and infant formulas by size exclusion chromatography/flame atomic absorption spectroscopy

    Journal of AOAC International, Vol. 84, Núm. 3, pp. 847-852