Departamento
Departamento de Química Analítica, Nutrición e Bromatoloxía
Publicacións (23) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a Ver datos de investigación referenciados.
2001
-
Actividades enzimáticas de algunas cepas con interés tecnológico aisladas de queso tetilla elaborado con leche cruda
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 326, pp. 49-56
-
Authentication of Galician (N.W. Spain) quality brand potatoes using metal analysis. Classical pattern recognition techniques versus a new vector quantization-based classification procedure
Analyst, Vol. 126, Núm. 12, pp. 2186-2193
-
Automatic determination of ascorbic acid by flame atomic absorption spectrometry
Analytica Chimica Acta, Vol. 448, Núm. 1-2, pp. 157-164
-
Characterization of Galician (N.W. Spain) quality brand potatoes: A comparison study of several pattern recognition techniques
Analyst, Vol. 126, Núm. 1, pp. 97-103
-
Co-composting of chestnut burr and leaf litter with solid poultry manure
Bioresource Technology, Vol. 78, Núm. 1, pp. 107-109
-
Composición química y de ácidos grasos de la carne de pollo "extra" y "de corral"
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 322, pp. 45-50
-
Determinación de ácidos grasos en carne de cerdo
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 327, pp. 41-45
-
Determination of carotenoids and liposoluble vitamins in sea urchin (Paracentrotus lividus) by high performance liquid chromatography
European Food Research and Technology, Vol. 212, Núm. 6, pp. 683-686
-
Efectos de la inclusión de cepas autóctonas de Lactobacillus casei en cultivos iniciadores para queso Arzúa-Ulloa
Alimentación, equipos y tecnología, Año 20, Núm. 163, pp. 89-97
-
Effect of the Light on Carotenoid Profiles of Xanthophyllomyces dendrorhous Strains (formerly Phaffia rhodozyma)
Food Technology and Biotechnology, Vol. 39, Núm. 2, pp. 123-128
-
Effects of various culinary treatments on the carbohydrates content of green beans (Phaseolus vulgaris, L.)
Deutsche Lebensmittel-Rundschau, Vol. 97, Núm. 10, pp. 385-387
-
Evolution of invertase activity in honey over two years
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 1, pp. 416-422
-
Flow injection flame AAS determination of ascorbic acid based on permanganate reduction
Atomic Spectroscopy, Vol. 22, Núm. 4, pp. 346-349
-
Identificación y caracterización de enterococos y micrococos del queso Tetilla elaborado con leche cruda
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 322, pp. 67-74
-
Identificación y caracterización de la flora láctica aislada del queso de tetilla elaborado con leche cruda
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 320, pp. 77-84
-
Levels of seven PCBs used as markers of dioxin in commercial pork meat in Spain
Journal of AOAC International, Vol. 84, Núm. 6, pp. 1799-1801
-
Microbiological, chemical and biochemical characteristics of 'Tetilla' raw cows-milk cheese
Food Microbiology, Vol. 18, Núm. 2, pp. 151-158
-
New Additive for Culture Media for Rapid Identification of Aflatoxin-Producing Aspergillus Strains
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 67, Núm. 10, pp. 4858-4862
-
Physicochemical and sensory properties of Galician chorizo sausage preserved by refrigeration, freezing, oil-immersion, or vacuum-packing
Meat Science, Vol. 58, Núm. 1, pp. 99-104
-
Speciation of zinc in low molecular weight proteins of breast milk and infant formulas by size exclusion chromatography/flame atomic absorption spectroscopy
Journal of AOAC International, Vol. 84, Núm. 3, pp. 847-852