Capítulos de libro (5) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2022

  1. Avaliación agronómica e produtiva do trigo " Caaveiro " ecolóxico vs convencional

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 34-52

  2. Control das fariñas obtidas de trigo " Caaveiro " ecolóxico e convencional

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 75-92

  3. Control dos pans obtidos a partir de fariña ‘Caaveiro’ producida en ecolóxico e convencional

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 93-106

  4. Do campo á mesa na produción de pan galego nun contexto agroecolóxico

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 7-32

  5. Production and evaluation of seaweed-containing plant growth adjuvant formulation

    Sustainable Global Resources Of Seaweeds Volume 1: Bioresources , cultivation, trade and multifarious applications (Springer International Publishing), pp. 451-468