Departamento
Departamento de Producción Vexetal e Proxectos de Enxeñaría
Capítulos de libro (5) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2022
-
Avaliación agronómica e produtiva do trigo " Caaveiro " ecolóxico vs convencional
Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 34-52
-
Control das fariñas obtidas de trigo " Caaveiro " ecolóxico e convencional
Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 75-92
-
Control dos pans obtidos a partir de fariña ‘Caaveiro’ producida en ecolóxico e convencional
Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 93-106
-
Do campo á mesa na produción de pan galego nun contexto agroecolóxico
Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 7-32
-
Production and evaluation of seaweed-containing plant growth adjuvant formulation
Sustainable Global Resources Of Seaweeds Volume 1: Bioresources , cultivation, trade and multifarious applications (Springer International Publishing), pp. 451-468