LAURA
RODRIGUEZ SILVA
PhD hired professor
Beatriz
Fernández Fernández
Publications by the researcher in collaboration with Beatriz Fernández Fernández (16)
2021
-
2022 o ano da química en Galicia
Boletín das ciencias, Año 34, Núm. 93, pp. 47-48
-
Batas, luvas e gafas: comezamos a experimentar
Boletín das ciencias, Año 34, Núm. 93, pp. 35-36
2019
-
2019 Ano Internacional do Sistema Periódico: un proxecto para un país
Boletín das ciencias, Año 32, Núm. 87, pp. 11-19
-
Pioneiras de Ciencias de Viveiro
Boletín das ciencias, Año 33, Núm. 88, pp. 81-82
-
Reaccións redox con larpeiradas
Boletín das ciencias, Año 33, Núm. 88, pp. 69-71
2018
-
Con tódolos permisos. A primeira universitaria galega: Manuela A. Barreiro Pico
Boletín das ciencias, Año 31, Núm. 86, pp. 107
-
Xeo quente, a ciencia do sobreenfriamento: cristalización do acetato sódico (
Boletín das ciencias, Año 31, Núm. 86, pp. 91-92
2017
-
A ciencia en Galicia no século XVIII: os seus protagonistas
Boletín das ciencias, Año 30, Núm. 83, pp. 25-53
2016
-
Científic@s galeg@s do s. XVIII de institucións universitarias: [resumo]
Boletín das ciencias, Año 29, Núm. 82, pp. 41
-
Proxecto funil: laboratorio visual de química : [resumo]
Boletín das ciencias, Año 29, Núm. 82, pp. 47
-
Xel fluido de agar agar: química na nova cociña : [resumo]
Boletín das ciencias, Año 29, Núm. 82, pp. 51-52
2015
-
A ciencia en Galicia e @s cientÍfic@s Do século XVIII
Boletín das ciencias, Año 28, Núm. 81, pp. 81-82
-
Esferas e fractais: coloides no prato
Boletín das ciencias, Año 28, Núm. 81, pp. 65-66
2014
-
As mulleres científicas: esas descoñecidas da historia
Boletín das ciencias, Año 27, Núm. 79, pp. 67-68
-
Coloides e nova cociña: esferificación directa e inversa
Boletín das ciencias, Año 27, Núm. 79, pp. 73-74
2013
-
Preparación de indicadores naturais e a súa aplicación ao estudo ácido-base de alimentos e produtos de uso cotiá
Boletín das ciencias, Año 27, Núm. 77, pp. 97-98