Publicacións (22) Publicacións de MARIA ANGELES GARCIA FERNANDEZ

filter_list Food Science

2021

  1. Natural radioactivity and total K content in wild-growing or cultivated edible mushrooms and soils from Galicia (NW, Spain)

    Environmental Science and Pollution Research, Vol. 28, Núm. 38, pp. 52925-52935

2010

  1. Organophosphorus pesticide residues in raw milk and infant formulas from Spanish northwest

    Journal of Environmental Science and Health - Part B Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes, Vol. 45, Núm. 7, pp. 595-600

2009

  1. Acumulación de selenio en setas silvestres comestibles: captación y toxicidad

    CyTA: Journal of food, Vol. 7, Núm. 3, pp. 217-223

  2. Lead in edible mushrooms. Levels and bioaccumulation factors

    Journal of Hazardous Materials, Vol. 167, Núm. 1-3, pp. 777-783

2007

  1. Contenido de mercurio en conservas de mejillones, berberechos y navajas comercializados en Galicia (España)

    Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 5, Núm. 5, pp. 379-383

2005

  1. Estudio comparativo sobre los niveles de metales pesados en almejas (Mulinia spp.) en conserva y en fresco comercializadas en Galicia.

    Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 4, Núm. 5, pp. 324-329

  2. Estudio del contenido de mercurio en zamburiña y almeja comercializadas en España

    Revista de toxicología, Vol. 22, Núm. 0

  3. Presencia de metales pesados en moluscos comercializados en fresco: análisis comparativo

    Revista de toxicología, Vol. 22, Núm. 0

2003

  1. Niveles de plomo y cadmio en agua marina y lapas (Patella vulgata L.) de la Ría de Vigo

    Revista de toxicología, Vol. 20, Núm. 1, pp. 19-22

  2. The concentrations and bioconcentration factors of copper and zinc in edible mushrooms

    Archives of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 44, Núm. 2, pp. 180-188