OLGA
DIAZ RUBIO
Catedrática de universidade
Juan Antonio
Ordóñez Pereda
Publicacións nas que colabora con Juan Antonio Ordóñez Pereda (12)
1997
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El dióxido de carbono supercrítico en la elaboración de alimentos de origen animal
Alimentación, equipos y tecnología, Año 16, Núm. 7, pp. 55-60
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El dióxido de carbono supercrítico en la elaboración de alimentos de origen vegetal. Otras aplicaciones
Alimentación, equipos y tecnología, Año 16, Núm. 8, pp. 55-63
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Proteolysis in dry fermented sausages: The effect of selected exogenous proteases
Meat Science, Vol. 46, Núm. 1, pp. 115-128
1996
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Effect of the addition of papain on the dry fermented sausage proteolysis
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 71, Núm. 1, pp. 13-21
1995
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Effect of the addition of pancreatic lipase on the ripening of dry-fermented sausages - Part 1. Microbial, physico-chemical and lipolytic changes
Meat Science, Vol. 40, Núm. 2, pp. 159-170
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Effect of the addition of pancreatic lipase on the ripening of dry-fermented sausages - Part 2. Free fatty acids, short-chain fatty acids, carbonyls and sensory quality
Meat Science, Vol. 40, Núm. 3, pp. 351-362
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Modificaciones de las proteínas durante la maduración de los embutidos
Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 3, pp. 113-118
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Modificaciones de los lípidos durante la maduración de los embutidos
Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 1, pp. 59-65
1994
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Effect of freezing on the β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase (HADH) activity of fish meat
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 198, Núm. 6, pp. 465-468
1993
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Differentiation of unfrozen and frozen-thawed kuruma prawn (Penaeus japonicus) from the activity of β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase (HADH) in aqueous extracts
Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 2, pp. 127-129
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Effect of the addition of pronase E on the proteolysis in dry fermented sausages
Meat Science, Vol. 34, Núm. 2, pp. 205-216
1992
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Changes in water activity of selected solid culture media throughout incubation
Food Microbiology, Vol. 9, Núm. 1, pp. 77-82