JOSE LUIS
BENEDITO CASTELLOTE
Catedrático de universidade
VICTOR
PEREIRA LESTAYO
Profesor titular de universidade
Publikationen, an denen er mitarbeitet VICTOR PEREIRA LESTAYO (53)
2021
-
Toxic and essential trace element concentrations in different tissues of extensively reared sheep in northern Spain
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 96
2017
-
Relationship between the essential and toxic element concentrations and the proximate composition of different commercial and internal cuts of young beef
European Food Research and Technology, Vol. 243, Núm. 10, pp. 1869-1873
-
Relationship of BCS prepartum with reproductive performance and lipomobilization in Holstein dairy cows
Pakistan Veterinary Journal, Vol. 37, Núm. 2, pp. 215-219
2016
-
Essential and toxic trace element concentrations in different commercial veal cuts in Spain
Meat Science, Vol. 121, pp. 47-52
2015
-
Feed sorting and intake affected by the physical form and composition of the total mixed ration in dairy cows
Revista Brasileira de Saude e Producao Animal, Vol. 16, Núm. 3, pp. 736-745
-
Milk yield and reproductive performance of dairy heifers and cows supplemented with polyunsaturated fatty acids
Pesquisa Agropecuaria Brasileira, Vol. 50, Núm. 4, pp. 306-312
2014
-
Adquisición de competencias transversales de comunicación en las prácticas de Patología General
I Congreso VetDoc de Docencia Veterinaria: Lugo, 5 y 6 de septiembre de 2014
-
Evaluación continua mediante OSCEs en la materia de Propedéutica Clínica: valoración de los estudiantes de la Facultad de Veterinaria de Lugo
I Congreso VetDoc de Docencia Veterinaria: Lugo, 5 y 6 de septiembre de 2014
2013
-
Preliminary results in the redox balance in healthy cats: Influence of age and gender
Journal of Feline Medicine and Surgery, Vol. 15, Núm. 4, pp. 328-332
2012
-
Besnoitiosis Bobina (y II): signos clínicos, diagnóstico y control
MG Mundo ganadero, Año 23, Núm. 244, pp. 28-36
-
Deshidratación y diarreas neonatales en terneros
Ganadería, Núm. 79, pp. 28-31
-
Effect of moderate Cu supplementation on serum metabolites, enzymes and redox state in feedlot calves
Research in Veterinary Science, Vol. 93, Núm. 1, pp. 269-274
-
Effects of supplementation with plant extract product containing carvacrol, cinnamaldehyde and capsaicin on serum metabolites and enzymes during the finishing phase of feedlot-fed bull calves
Animal Feed Science and Technology, Vol. 171, Núm. 2-4, pp. 246-250
-
Fiebre Q. Consideraciones epidemiológicas y opciones de diagnóstico
MG Mundo ganadero, Año 23, Núm. 246, pp. 30-33
-
Nuevas estrategias nutricionales en vacuno de leche
MG Mundo ganadero, Año 23, Núm. 247, pp. 48-50
-
Sospecha de botulismo en un rebaño de novillas Holstein
Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 153, pp. 26-27
-
Type-c botulism in a calving dairy herd in north west-spain
Archives of Veterinary Science, Vol. 17, Núm. 3, pp. 27-31
-
Utilización de extractos vegetales en la alimentación de rumiantes
Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 157, pp. 42-44
-
Virus Schmallenberg: la aparición de una nueva enfermedad
MG Mundo ganadero, Año 23, Núm. 245, pp. 22-33
2011
-
Besnoitiosis Bovina (I). Ciclo biológico y epidemiología
MG Mundo ganadero, Año 22, Núm. 243, pp. 32-37